ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ

Την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ικετεύει τους ιδιώτες γιατρούς για εθελοντική συνδρομή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, απολύει εκδικητικά τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστα Καταραχιά.

Πρόκειται για τον μοναδικό γιατρό σε όλη τη χώρα που δεν πήρε παράταση της σύμβασής του μέχρι τον Οκτώβριο. Αντ’ αυτού μετά την εκδικητική μετακίνησή του στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Σωτηρία, γιατί έβγαλε στη φόρα την απαράδεκτη ΕΔΕ κατά υγειονομικών που νόσησαν από κορονοιό στο νοσοκομείο, του ανακοινώθηκε ότι η σύμβασή του θα λήξει σε λίγες μέρες.

Ο Κικίλιας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλουν να τον απολύσουν για να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο μιάς κυρίας που η κυβέρνηση έχει διορίσει διοικήτρια στον “Άγιο Σάββα”. Φοβούνται τα Σωματεία, φοβούνται την οργή του κόσμου μέσα στα νοσοκομεία και θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι θα επιβάλουν την τρομοκρατία και στα νοσοκομεία και στους εργαζόμενους.

Είναι γελασμένοι, είμαστε πιο δυνατοί και δυνατές. Ούτε ο Καταραχιάς θα απολυθεί και όλοι μαζί θα παλέψουμε τώρα για προσλήψεις, μονιμοποιήσεις, επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας για να σωθούν οι ζωές.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...