Πάνω από 1.000 κάτοικοι του Ηρακλείου διαδηλώσαμε την Κυριακή 14 Μάρτη και συνεχίζουμε!

Η Κόκκινη Ρωγμή χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές σε δεκάδες συνοικίες και πόλεις σε όλη τη χώρα που κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους μέσα στο Σαββατοκύριακο στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση της αστυνομικής βίας, της καταστολής, της λιτότητας, του σεξισμού και του ρατσισμού.

Στο Ηράκλειο πάνω από 1.000 άτομα διαδηλώσαμε την Κυριακή 14 Μάρτη στις γειτονιές μας, ύστερα από κάλεσμα της Κόκκινης Ρωγμής και άλλων συλλογικοτήτων, σε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στη πόλη μας.

Εκκωφαντική ήταν η απουσία και της δημοτικής αρχής αλλά και των περισσότερων δημοτικών παρατάξεων στη διαδήλωση της Κυριακής. Η συμπόρευση της ηγεσίας του Δήμου αλλά και της αντιπολίτευσης με την κυβερνητική πολιτική έρχεται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα.

Συνεχίζουμε! Καλούμε όλες και όλους που διαδηλώσαμε μαζί να δώσουμε συνέχεια με τη συμμετοχή μας στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ την Τετάρτη 17.03, για την υγεία του λαού, στο Σύνταγμα στις 6.30 μμ και στο συλλαλητήριο για τη Διεθνή Μέρας Δράσης ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό το Σάββατο 20 Μάρτη, στις 3.00 μμ στην Ομόνοια.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...