7 Απρίλη: Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην πανδημία. Στεκόμαστε δίπλα τους απαιτώντας να παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και των δομών υγείας τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη τη χώρα.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας και μέρα πανελλαδικής δράσης που καλεί η ΟΕΝΓΕ και πλήθος σωματείων και συλλογικοτήτων, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση ώρα 12 το μεσημέρι στην πύλη του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου (Αγία Όλγα).

Αγωνιζόμαστε μαζί:

-Για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών σε στελέχωση με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρούς, νοσηλευτές, λοιπούς υγειονομικούς.

-Για να ανοίξουν τώρα τα κλειστά κρεβάτια των ΜΕΘ και να δημιουργηθούν νέα. Για να ανοίξουν όλα τα νοσοκομεία που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια.

-Για την εξασφάλιση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού, υλικών και μέσων ατομικής προστασίας.

-Για την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινών ΜΕΘ, διαγνωστικών και τα εργαστηριακών κέντρων και ένταξή τους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

-Για την ανάγκη δωρεάν τεστ για όλους/ες.

-Καθολικά ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ σύστημα υγείας.

H ΥΓΕΙΑ και οι ΖΩΕΣ μας πάνω από τα κέρδη τους! Δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας για την υγεία του λαού

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...