ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ, 6.30 μμ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΟΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ, 6.30 μμ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Έξι χρόνια μετά τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν από τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την ώρα που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου υπόδικη για τις δολοφονίες και τις επιθέσεις της σε βάρος μεταναστών, αγωνιστών, συνδικαλιστών και νεολαίων, την ώρα που ο λαός και το αντιφασιστικό κίνημα τους πέταξε έξω από και τη βουλή και τις γειτονιές, αυτήν την ώρα έχουν το θράσος να επιχειρούν δημόσια επανεμφάνισή στο Ηράκλειο και να καλούν σε εκδηλώσεις μίσους, παριστάνοντας πάλι τα “θύματα”.

Καμία σπιθαμή χώρου στους νεοναζί! Να κλείσουμε το δρόμο σε κάθε απόπειρα επανεμφάνισής τους. Να φράξουμε το δρόμο στα φασιστικά φυντάνια τύπου Βελλόπουλου, καθώς και στις ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που υπό τις ευλογίες της ΕΕ, καλλιεργούν τις διακρίσεις και το μίσος σε βάρος προσφύγων και μεταναστών – των κυνηγημένων από την πείνα και τον πόλεμο – προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τη λαϊκή οργή από τις νέες αντεργατικές επιθέσεις που φέρνουν. Να μην τους αφήσουμε!

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση την Παρασκευή 1/11, στις 6.30 μ.μ. στη πλατεία ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...