Με επιτυχία η εκδήλωση στη πλατεία Ηρακλείου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/5, στο θεατράκι της πλατείας Ηρακλείου, η προεκλογική εκδήλωση της Κόκκινης Ρωγμής – αγώνας, ρήξη, ανατροπή στο Ηράκλειο. 


Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαυριδόπουλος και την κύρια ομιλία έκανε ο Γιώργος Ράγκος, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την Κόκκινη Ρωγμή, που αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενισχυθεί και εκλογικά η Κόκκινη Ρωγμή για να δυναμώσουν οι αγώνες μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης και ΕΕ που θα υλοποιεί η κάθε νέα δημοτική αρχή. Θύμισε τους αγώνες που δώσαμε και ανέλυσε το πρόγραμμα για ένα Δήμοπου θα βάζει τις ανάγκες των κατοίκων πάνω από τα κέρδη. 


Στη συνέχεια χαιρέτησαν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Ντάσιου και οι υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στο Βόρειο Τομέα Αλεξάνδρα Μαρτίνη και στο Κεντρικό Τομέα Δέσποινα Κουτσούμπα.


Ανανεώσαμε το ραντεβού μας την Δευτέρα το πρωί στην απεργιακή συγκέντρωση των συμβασιούχων της ΔΕΠΑ που εδρεύει στο Ηράκλειο και καθημερινά στο εκλογικό περίπτερο και στις εξορμήσεις στις γειτονιές. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...